Στεγνοκαθαριστήρια ~ Μυρτιδιώτισσα ~ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΠΡΙΝΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΤΙΝΩΝ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜA - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ
Στεγνό Καθάρισμα και Πλύσιμο

    Σας προσφέρουμε άοσμο στεγνό καθάρισμα με τα πλέον σύγχρονα και τελευταίου μη-χανολογικού τύπου ευρωπαϊκά μηχανήματα, με υλικά καθα-ρισμού άριστης ποιότητας που πάντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

    Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με τη μακροχρόνια εμπειρία του στο καθάρισμα και το σιδέρωμα και τη συνεχή του ενημέρωση από τα σεμινάρια του χώρου μας, είναι διαθέσιμο για να φροντίσει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα και ακριβά σας ρούχα, και να σας τα παραδώσει σε τέτοια κατάσταση που το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και θα σας καταπλήξει στην κυριολεξία.    Ο διαχωρισμός των ρούχων ανάλογα με τα χρώματα και τη σύνθεσή τους, οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα, έτσι ώστε:
• τα λευκά να είναι λευκότερα


• τα χρωματιστά να κρατάνε τη λάμψη τους και τη φωτεινότητα των χρωμάτων τους και το βασικότερο


να μη γυαλίζουν τα ρούχα από το κακής ποιότητας σιδέρωμα.

            Φιλοσοφία μας είναι πως το ρούχο αποτελεί τη ... δεύτερη επιδερμίδα του κάθε πελάτη. Γι αυτό και η περιποίησή του πρέπει να είναι τόσο προσεκτική όσο και ιδιαίτερη.
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Παραλαβή και Παράδοση

Ειδικές Τιμές & Προσφορές

Αποστολές με Courier

Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων

Φύλαξη Ρούχων

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Στεγνό Καθάρισμα

Κουρτίνες

Λευκά Είδη

Ενδύματα Γάμου

Πολυτελή Ενδύματα

Υπηρεσίες Πλυντηρίου

Είδη Μοτοσυκλετιστών

Δερμάτινα Είδη

Αποκατάσταση Ρούχων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕ–ΤΕ   
7.30-17.00
ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ
7.30-20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ
9.00-14.00

Στεγνοκαθαριστήρια * Μυρτιδιώτισσα * - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΠΡΙΝΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΤΙΝΩΝ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜA - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ - Καθαριστήρια στον Πειραιά - Στεγνοκαθαριστήρια στον Πειραιά - Καθαριστήρια / Στεγνοκαθαριστήρια στον Πειραιά Καθαριστήρια / Στεγνοκαθαριστήρια στα Νότια Προάστια